D7 er et kunstnerdrevet udstillingssted i Kunstnerhuset Classensgades halvmørke og smuldrende kælder. Projektrum D7 åbnede første gang i 2011, med en temabaseret gruppeudstilling. Siden har fokusset ændret sig til en mere dialogbaseret kuratering, med nysgerrighed for proces og samarbejde. Med inviterede  duoudstillinger  som bærende profil og gruppe- og soloudstillinger som supplerende praksis.

 

Visionen er at skabe møde mellem kunstnere gennem invitationer til duoudstillinger eller mødet mellem  D7 og kunstneren i soloudstillingerne. Vi har fokus på kunstnere, som arbejder installatorisk, tidsbaseret, performativt, tekstligt eller kontekstbaseret og/eller praksisser som på anden vis aktivt kan bruge et anderledes udstillingslokale, et rum der i sig selv er stærkt atmosfærisk, performativt og absolut uden hvide vægge.

 

Vi  prioriterer hver enkelt udstillings særpræg, kvalitet og direkte relation til lokalet (kunstnernes oprigtige lyst til at arbejde med rummet) ­over at have et regelmæssigt udstillingsprogram. Vi ønsker derigennem at bevare noget af stedets tradition som ‘projektrum’ – og dets uafhængighed.

 

D7 er drevet og kurateret af Melou Vanggaard